Advies en begeleiding familiementoren door Brocaar in Zeist en omgeving

Als de betrokkene is gehuwd, een geregistreerd partnerschap is aangegaan of anderszins een levensgezel heeft, wordt bij voorkeur deze tot mentor benoemd. Is dit niet aan de orde dan wordt bij voorkeur één van de ouders, kinderen, broers of zusters tot mentor benoemd. Het is begrijpelijk dat de kantonrecht de voorkeur geeft aan familie omdat zij het meest vertrouwd en bekend zijn met de wensen van de betrokkenen.

Veel familiementoren hebben vragen over het uitoefenen van hun taken en verantwoordelijkheden. Je kunt in situaties terecht komen waarin je niet goed weet hoe te reageren, de medische kennis ontbreekt of u ondervindt bijvoorbeeld problemen bij de communicatie met de behandelaars. Het is dan prettig advies en of begeleiding te krijgen van een onafhankelijk professioneel mentor.

Brocaar Mentorschap biedt advies en begeleiding vanuit kennis en jarenlange ervaring en staat voor mensgerichtheid en betrokkenheid.

Heeft uw vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact op. Het gaat immers om de kwaliteit van leven voor u als mentor en uw familielid.

Brocaar Bewindvoering en Mentorschap Zeist en omgeving

T. 06 518 64 344
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
contact